Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tahle kočka se dostala až k Messimu! Pomohlo jí tetování

Autor: med

Je velká fanynka Lionela Messiho. Obdivuje ho. Hltá každý jeho krok s míčem, a když hrálo její rodné Chile s Argentinou, neváhala ani minutu. S pětinásobným držitelem Zlatého míče se musela setkat. Využila k tomu svoje tetování, které zdobí její hýždě. Vytetovat si tam totiž nechala portrét právě Lea Messiho.

Chile sice podlehlo Argentině v kvalifikačním duelu o MS 1:2, ale Carla Miranda nemusela vůbec smutnit. Po utkání se totiž v hotelu setkala se svým velkým idolem, Lionelem Messim , kterého si dokonce vytetovala i na své hýždě.

Fanynka, která si Messiho nechala vytetovat na hýžděFoto twitter.com

Ještě bizarnější než tetování mladé Chilanky, je způsob jakým se k argentinské hvězdě dostala. Údajně ji stačilo, aby tetování viděla ochranka u vstupu do hotelu a cesta k Messimu už byla volná.

Argentinský kouzelník měl po výhře nad Chile, kdy se zasloužil asistencí o vítěznou branku, v dobrém rozpoložení. Proto neváhal a se svojí fanynkou se vyfotil.  Ta však nebyla sama. Dalším, kdo udivil netradičním tetováním, byl mladík, který měl Messiho portrét na lýtku.

Hvězdný Lionel Messi je s Barcelonou spojený
Hvězdný Lionel Messi je s Barcelonou spojený