Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Utajená svatba! Gólman Casillas si vzal reportérku, kterou líbal po finále MS

Autor: pan

Na ten moment si vzpomene snad každý fanoušek. Po finálovém zápase fotbalového světového šampionátu mezi Španělskem a Nizozemskem (1:0) si pohledná moderátorka Sara Carbonero pozvala k rozhovoru Ikera Casillase. A španělský gólman půvabnou brunetku i fanoušky dokonale zaskočil, když vlepil reportérce pusu přímo v přímém přenosu. Teď slavný pár svůj vztah stvrdil oficiálně - svatbou. 

Nebyl to žádná divoká párty se stovkami hostů a novináři v patách. Naopak. Iker Casillas si svoji lásku vzal 20. března v naprostém utajení při obřadu, na kterém kromě úředních osob byli jen svědci a jejich dvouletý syn.

Důvodů, proč do toho španělská ikona konečně práskla, je hned několik. S pohlednou brunetkou randí již od roku 2010, ale především se může ostře sledovaná dvojice těšit na druhého potomka, který by se měl narodit v červnu.

Podle španělských médií chtěl slavný pár uchovat svatbu v tajnosti a rodině a nejbližším přátelům to oznámit až na slavnostní párty v létě.

Casillas se s krásnou Sarou seznámil v průběhu roku 2010, pravé šílenství kolem španělské legendy začalo až zmiňovanou pusou v přímém přenosu bezprostředně po skončení finálového utkání světového šampionátu.

VIDEO: Nezapomenutelný moment z rozhovoru

Dle zahraničních médií si čtyřiatřicetiletý gólman a jeho o dva roky mladší partnerka dali slovo již před časem, teď svůj vztah jen chtěli potvrdit oficiální cestou.

Dvojice si však žádnou zásnubní cestu nedopřála, gólman vyrazil prakticky ihned po obřadu s národním týmem do Itálie, kde jeho celek remizoval 1:1. Casillas však strávil utkání jen lavičce, přednost dostal De Gea.

Legenda Realu Madrid v současné době hájí barvy portugalského Porta, kde je jasnou jedničkou. O post prvního brankáře naopak bojuje v národním týmu, kde mu je konkurentem právě zmiňovaná opora Manchesteru United David de Gea.

Casillas v nedělním přípravném zápase s Rumunskem (0:0) vyrovnal evropský rekord v počtu účastí v reprezentačním dresu, když si připsal svůj 166. start za Španělsko.

Nezapomenutelný moment s pozápasového rozhovoru
Nezapomenutelný moment s pozápasového rozhovoru