Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Život v Itálii není ono, lépe jí je pryč od Buffona: Šeredová odvezla děti do USA!

Autor: ps

Itálie už jí nestačí, tak se vypravila daleko za oceán! Své dva kluky, které má česká modelka Alena Šeredová (38) s italským fotbalovým brankářem Gigi Buffonem (38), odvezla do Ameriky. Během Velikonoc jim připravila takový program, že byli v sedmém nebi…

Místo hodování v rodné vlasti vzala Alena oba prcky Louise Thomase (8) a Davida Lee (6) k moři na slunnou Floridu. Ale s odhalováním destinace si dala česká kráska načas. Nejprve na sociální síti odhalila »neopálené« nohy, v zápětí dala zvědavcům indicii, když vyfotila selfie u exotických palem a místo, kde se nachází, práskla fotkami z basketbalového zápasu Miami Heat. „Díky, že jsme tady mohli být,“ váží si Šeredová nevšedního zážitku.

Šeredová vzala děti na basketbal, viděli Miami Heat.
Šeredová vzala děti na basketbal, viděli Miami Heat.

Podle obrázků je rozvádějící se Aleně skvěle. Usmívá se, vypadá odpočatě, s dětmi se baví. Vztah s automobilovým magnátem Fiatu Alessandrem Nasim musí klapat! „Život je s ním krásný. Dovede brát, dávat, i když někdy něco skrývá, umí vše dát svým způsobem najevo,“ kopírovala Alenina slova italská média minulý rok. „Letos je to taky krásný rok. Mé srdce bije pro děti i moji lásku,“ pochlubila se.

Protějšek Šeredové, s nímž je stále v manželském vztahu, vletěl do nového vztahu televizní moderátorkou Ilarií D´Amico po hlavě. Gólman Juventusu už si stihl založit novou rodinu, jeho milá mu v lednu porodila syna Leopolda Mattiu.