Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

První slova nové přítelkyně trenéra Růžičky: Jsme šťastní!

Autor: Tomáš Pokorný (Blesk)

Má za sebou perný rok! Korupční kauza, konec v nároďáku, smrt manželky... Zdá se, že teď Vladimír Růžička (52) zase září štěstím. Díky prsaté Marii (27). Vydrží mu to?

Svůj vztah, který prý začal už za života Růžičkovy nedávno zesnulé manželky Evy (†53), donedávna oba tajili. Teď už se neskrývají. §

Po článcích v Blesku si trenérova o 25 let mladší přítelkyně dokonce dala na Facebook profilovou fotku, na níž se k sobě s Vladimírem tulí jako dva puberťáci.

Jen my víme!

„Miluji. Jen my dva víme,“ napsala ke snímku a poprvé se tak ke vztahu s bývalým koučem hokejového nároďáku veřejně vyjádřila. Jako by chtěla říct: Drbejte nás, pomlouvejte, jak chcete, ale naši lásku nic nezničí. A hned začala přijímat gratulace od kamarádek.

„Vypadáte opravdu šťastně. Hodně štěstí,“ psala jí jedna. „Jo, jo. Jsme. Děkujeme,“ odpověděla Maruška. To však ještě nevěděla, že Blesk zná její peprnou minulost.

Včera jsme ukázali ani ne dva roky staré fotky, na nichž opálená a potetovaná černovláska tancuje polonahá za peníze v jednom německém nočním klubu. Dnes přinášíme další várku.

Podle laviny reakcí, která se strhla, to vypadá, jako by si o tom v Chomutově cvrlikali nejen vrabci na střeše. „Tolik holek, a on si vybere zrovna tuhle, která rozhodně neukazuje jenom prsa,“ napsala jedna z čtenářek a ohlasů v podobném duchu se sešlo mnohem víc...

Co »Růža«? Věděl dopředu, do čeho jde? Nebo vše zjišťuje teprve nyní? Každopádně, trenére, přejeme hodně štěstí!

Přítelkyně hokejového trenéra Vladimíra Růžičky se odhaluje v pánském klubu
Přítelkyně hokejového trenéra Vladimíra Růžičky se odhaluje v pánském klubu