Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nová žena kouče Růžičky provokuje: Co vzkazuje veřejnosti?

Autor: ps

Jako by se ve své nové roli zhlédla! Nabrnkla si známého hokejového trenéra, píše se o ní a ze ženy, která za peníze ukazovala prsa, je podle všeho vzorná partnerka. A Marie (27), nová žena v životě Vladimíra Růžičky (52), tak trošku na sociální síti provokuje.

Ještě v roce 2014 se kroutila u tyče a zpocení, tlustí Němci Maríi Paulině, jak si Růžičkova partnerka říká, strkali v Lipsku za tanga eurobankovky.

Střih! Po boku hokejového trenérského mága, jenž musel kvůli korupční kauze skončit na lavičce reprezentačního týmu, se na začátku dubna (měsíc po smrti manželky Evy) objevuje snědá modrooká žena. Po vyčerpávajících událostech kouč Chomutova opět vypadá spokojeně.

V diskuzích pod články na webu Blesku, který o novém vztahu Růžičky informoval jako první, se objevovaly otázky, zda je možné, aby se striptérka proměnila ze dne na den v »slušnou« paní.

Marie přidala na sociální síť novou fotku s Růžičkou.
Marie přidala na sociální síť novou fotku s Růžičkou.

Momentální situace, kdy je z Marie »celebrita«, tisk a weby jsou plné jejích nahých fotek, ji viditelně naplňují. „Pro ty, co nám to přejí i nepřejí… Je nám fajn,“ napsala s nádechem provokace na sociální síti u fotky, jak se tiskne k Růžičkovi.

Asi našla, co hledala. »Růža« má na účtu z hokejové i trenérské kariéry desítky milionů korun, které jí ze samé lásky klidně za opasek strčí. Ona ho na oplátku utěšila v krušných chvílích – známka toho, že je jim spolu opravdu dobře!

Otázkou je, jak dlouho jim tahle zamilovanost, která podle informací Blesku začala ještě v době, kdy paní Růžičková žila, vydrží. Všechny, kteří jim lásku přejí nebo nepřejí, přesvědčuje Marie fotkami, jak se mají báječně…