Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Fedcupové hvězdy Plíšková se Strýcovou: Proč máme muže z šoubyznysu?

Autor: ps

Pojí je kamarádství mimo tenisové dění, ze setkání v reprezentačním fedcupovém výběru mají pokaždé radost. Karolínu Plíškovou (24) a Barborou Strýcovou (30) ale váže ještě jeden fakt – našly si muže z šoubyznysu. Proč?

Nějakou dobu se o tom za tenisovou oponou šuškalo, ale zase tak dlouho to pod pokličkou neudrželi. Plíšková se po rozchodu Michala Hrdličky s Lucií Borhyovou začala s nováckým sporťákem scházet, až se z toho vyvinul vztah.

„Tak se to prostě stalo, mezi slavnými určitě nehledám. To není můj cíl,“ přiznala deníku Sport osmnáctá hráčka světa.

6. dubna 8:33 hod. - Karolína odchází z auta na svůj každodenní trénink, Michal hned odjíždí.
6. dubna 8:33 hod. - Karolína odchází z auta na svůj každodenní trénink, Michal hned odjíždí.

Její kamarádka Barbora se zakoukala do muže z jiné sféry celebrit – hudebníka Davida Krause. Také ona bere jejich setkání jako náhodné. „V místech, kam chodím, se objevuje určitý typ lidí. A zrovna tam byl můj přítel, do kterého jsem se zamilovala. Tak to prostě je,“ zamyslela se fedcupová reprezentantka.

Obě české tenistky se pak utvrdily v tom, že jsou jen obyčejné smrtelnice. Některým závistivcům to tak díky jejich milionovým příjmům možná nepřipadá, ale ony mají jasno. „V našem soukromém životě se neděje nic jiného oproti normálním lidem. Jsme normální holky...“ odkývaly si.

V osobním životě se jim daří, ve sportu také. V listopadu společně vybojovaly ve čtyřhře fedcupového finále rozhodující třetí bod a zajistily tak českému týmu čtvrtý triumf v týmové soutěži za posledních pět let. To samé si zopakovaly během letošního prvního kola proti Rumunsku. A jak dopadnou teď ve Švýcarsku?