Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Ibra Las Vegas! Alkohol, nahotinky i hazard na bazénové párty

Autor: ps

Světové kluby by se měly učit, takhle se slaví ligový titul! Hvězdy pařížského klubu v čele se Zlatanem Ibrahimovičem (34) ovládly Francii, tak to vyrazili velkolepě zapít do Las Vegas. Měli kolem sebe všechno – míchané drinky, polonahé krásky i hazardní Black Jack.

Do zámoří a Města hříchů se se švédskou hvězdou vydali spoluhráči Marco Verratti (23), Javier Pastore (26) i náhradní gólman Salvatore Sirigu (29). Kompletní dohled nad evropskou skupinkou si vzal na starost samotný fotbalový veterán.

A oslavy měly všechno, co mít mají! Nejzářivější světla šoubyznysu se ve Vegas začaly rozsvěcet po vítězství 2:1 na Lille, v pondělí se dokořán rozletěly brány nefalšované bazénové párty. A to díky svolení hodného kouče Laurenta Blanca, který hráčům v týdnu odpustil tréninkové dávky.

Co to Zlatan dělá? Bere si snad číslo na jednu z karsavic?
Co to Zlatan dělá? Bere si snad číslo na jednu z karsavic?

Přítomnost fotbalových hvězd v Encore Beach Clubu si nenechaly utéct »hladové« krasavice. Hlavním bodem pozornosti byl samozřejmě nepřehlédnutelný Zlatan, s nímž nejedna »nahotinka« koketovala. Oblečené jen do nutného textilu pokukovaly i po jeho bohatých atraktivních spoluhráčích.

Koho ale dámská společnost moc nezajímala byl Pastore. Ten se uklidil do temné místnosti s Black Jackem, kde rozhazoval žetony. Když se za ním přišel »Ibra« podívat, ukazoval mu, kolik kam přihodit. Smáli se na celé kolo.

Fotbaloví hračičkové ovšem mají omezený čas, v pátek už se zase musí hlásit na stadionu v Parku princů, kde budou lahodné drinky vyběhávat. A podle důkazů si budou muset nejspíš trochu přidat…