Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Na Giggse praskla další nevěra. Podváděl ženu, napsali mu to na dům

Autor: bko

Sezona v Manchesteru United je pro Ryana Giggse plná výkyvů. Ten nejvýraznější ale prožívá legendární postava slavného klubu, kde po konci kariéry působí jako asistent hlavního trenéra, v soukromém životě. Na plotech jeho luxusního sídla se objevily výmluvné nápisy: „Giggs podvádí. Stála ti za to?“ Tajemství už nešlo držet pod pokličkou. Giggovo manželství končí kvůli další nevěře.

Na hřišti ho všichni uctívali jako výjimečného hráče. Vyhrál 13 ligových titulů v Premier League a dvakrát triumfoval v Lize mistrů. Celou úspěšnou kariéru strávil výhradně v dresu Manchesteru United. Symbol fotbalové věrnosti však má u veřejnosti vážně poškozenou image kvůli aférám se ženami.

Jeho manželka Stacey při něm dlouhou dobu stála. Manželství přežilo i obrovský skandál, když vyšlo najevo, že měl románek s manželkou svého bratra a zaplatil jí potrat. Zveřejnění informací o další nevěře s modelkou Imogen Thomas z populární reality show Big Brother v médiích se zase Giggs snažil zabránit u soudu, o kauze se debatovalo i v britském parlamentu.

Giggs podvádí! Jeden z nápisů na zdi u jeho domu odhalil další nevěru.
Giggs podvádí! Jeden z nápisů na zdi u jeho domu odhalil další nevěru.

Nyní už je jisté, že Giggs s manželkou neoslaví devítileté výročí své svatby, které připadá na září. Do řečí se tentokrát dostal dvaatřicetiletou PR manažerkou, která se starala o Giggsův hotel.

Byla ona tou ženou, o kterou se psalo na zdi kolem fotbalistova domu? To není jasné, policie ani nemá jasno, kdo má nápisy na svědomí. Jedna z vyšetřovacích verzí zní, že šlo o fanouška konkurenčního Manchesteru City. Tomu však vzhledem k obsahu nápisů lze věřit jen těžko.

Nápisy na Giggosvě domě začali přivolaní pracovníci ihned čistit, ale aféře se už nedalo zabránit. Bývalý velšský reprezentant má nyní před sebou zřejmě nejdražší rozvod, jaký kdy potkal sportovní osobnost v Británii. Je možné, že přijde až o polovinu svého majetku v hodnotě 40 milionů liber (1,3 miliardy korun).