Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Biatlonistka Soukalová se vdala! Pivo na nervy, nevěstu schovávali

Autor: ps

Nejzářivější česká biatlonová hvězda už není slečna. Gabriela Soukalová (26) se dnes tajně vdala! Ano řekla v kostele muži, s nímž randí necelé dva roky. Jejím vyvoleným se stal badmintonista Petr Koukal (30).

Byly to velké předsvatební manévry! Jen málo lidí vědělo, kde se utajovaný obřad koná. Podle informací Blesku mnoho hostů do poslední chvíle nevědělo, kam vlastně mají jet. Prý se to dozvěděli až dnes ráno.

Ještě než se biatlonová kráska oblékla do bílého, na místě vše řídil budoucí manžel Koukal . Bylo patrné, že má nervy na pochodu a ještě než se vydal k oltáři, »spolknul« jedno malé pivko na uklidnění. Společnost mu dělal tatínek Soukalové .

První foto nevěsty!
První foto nevěsty!

Mezitím se Gábina chystala na svůj vysněný den. Ozdobily ji dlouhé bílé šaty, kostymérka ji decentně namalovala, vynikaly její zrzavé vlasy. Na nich měla položenou čelenku z živého lučního kvítí.

V místní vesnici se rozkřiklo, kdo se to tu vdává. Vzbudilo to poprask, lidé byli zvědaví. „Nikam nás nechtějí pustit, chtěli jsme se podívat, jak to Soukalové sluší,“ povídal na špičkách jeden z místních, když se snažil nakouknout přes kamennou zeď.

Nakonec všechno klaplo a Gábina s Petrem si řekli ANO! Hosté gratulovali a všichni už se s chutí těšili, jak tuhle velkolepou událost zapijí! Jistě se bude tančit až do rána…