Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Tenisové French Open bude pořádně žhavé: Osm nejkrásnějších prdelek!

Autor: ps

Rozjíždí se antukový grandslam French Open, což znamená, že uvidíme to NEJ z tenisu! Nejen z pohledu výkonnostního, ale také vizuálního. V Paříži se totiž kromě mužů představí i hráčky, které by hned mohly vstoupit na přehlídkové molo. Pojďme se jim podívat »pod sukni«, představujeme osm nejkrásnějších prdelek.

Ana Ivanovič (28)

Sexy fotky? No problem!Foto Instagram

Srbská kráska je přítelkyní fotbalisty Bastiena Schweinsteigera, který se probil do nominace německého týmu na letošní Euro. Předním ještě bude mít nějaký den volna, na tribunách Roland Garros ho uvidíme. Ale Anu jistě nebude sledovat sám.

Eugenie Bouchard (22)

Takhle Eugenie vystavuje své tenisáky.Foto Instagram

Kanadskou princeznu si čeští fanoušci zapamatovali hlavně v roce 2014, kdy ji ve finále Wimbledonu »smázla« Petra Kvitová. Mezi tenistkami není moc oblíbená, prý je namyšlená a s nikým se moc nechce nebavit.

Někdy je tenis prostě vzrušující!
Někdy je tenis prostě vzrušující!

Tsvetana Pironkova (28)

Tsvetana je nejkrásnější, když jde do společnosti.Foto Instagram

I když v Česku není až tak známá, v tenisovém světě je brána za jednu z nejhezčích hráček. Na bulharskou brunetku už si ale nikdo »počíhat« nemůže, je zasnoubená s bývalým fotbalistou Mihailem Mirchevem.

Laura Robson (22)

Co říkáte, sluší to Lauře na kurtu?Foto Instagram

V Anglii platí za jednu z největších sportovních hvězd, navíc jí to neskutečně sluší. Na to ale nebere ohled, krásu by vyměnila za perfektní tenisové údery. Ona ale má štěstí, dokáže skloubit obojí.

Někdy je tenis prostě vzrušující!
Někdy je tenis prostě vzrušující!

Karolína Plíšková (24)

Červené plavky jsou pro Karolínu samozřejmostí.Foto Instagram

Jen si vzpomeňte, když vystoupila na Slavících s obrovským výstřihem. To byl rozruch! Česká tenistka se nejen svými výkony, ale také přednostmi zařadila mezi nejkrásnější tenistky světa.

Amandine Hesse (23)

Amandine má okouzlující úsměv.Foto Instagram

Že ji neznáte? Tak si ji zapamatujte! Mladá krásná Francouzka se začíná prosazovat, ale od začátku se zařadila na listinu žádaných tváří WTA. Je obletována ze všech stran, zatím se ovšem soustředí především na tenis.

Někdy je tenis prostě vzrušující!
Někdy je tenis prostě vzrušující!

Lesja Curenkova (26)

Tenistky rády vyhledávají sluneční paprsky. Zvlášť, když jim to tak sluší.Foto Instagram

Na kurtech dokáže Ukrajinka vzbudit rozruch. Kromě dlouhých sexy nohou má i jiné přednosti, ale to necháme na vašem uvážení. Vidět ji v akci rozhodně stojí za to!

Alizé Lim (25)

Lim je jedna z nejkrásnějších tenistek světa. Souhlasíte?Foto Instagram

Favoritka všech favoritek! I když to neplatí v pozdějších fázích tenisových turnajů (výkonnost na ty nejlepší zatím nestačí), její tvářička, postavička a úsměv zastíní snad všechny registrované hráčky.

Někdy je tenis prostě vzrušující!
Někdy je tenis prostě vzrušující!