Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Ronaldo a jeho orientace? Titul z LM slavil na jachtě, jen s opálenými kluky!

Autor: ps

Potřetí vystoupal k nejvyšší fotbalové klubové trofeji, poslední penaltou rozhodl Cristiano Ronaldo (31) sobotní finále Ligy mistrů proti Atlétiku Madrid. Hvězda Realu se vydala slavit, ale zapomeňte na to, že se kolem něho hemžily sexy modelky. Slavil na jachtě s partičkou opálených kluků!

Zúčastnil se povinných oslav s fanoušky »Bílého baletu«, po návratu do Madridu si na stadionu Santiaga Bernabéua vychutnával nekončící ovace, ale pak už to Ronalda lákalo pryč. Užít si emoce v soukromí…

Ale nenechte se mýlit! Nečekala ho ve vyhřáté posteli žádná prsatá sexbomba ani hubená sexy modelína. Vyrazil na Ibizu, kde ho na luxusní jachtě vyhlíželi opalovacím krémem namazaní krasavci!

O kamarády se Ronaldo vždycky umí postarat.
O kamarády se Ronaldo vždycky umí postarat.

Portugalský klenot, jenž se teď začne chystat na francouzské Euro, si pánskou společnost užíval. S kamarády se chytal kolem ramen, koupali se, slunili se na lehátkách. Už tak dobrou náladu si zpříjemňovali vtípky, smáli se a dělali kraviny.

Jeden z parťáků si dokonce zahrál na Ronalda (předváděl gorilí postoj, který Cristiano předvádí po každém gólu), další akrobat skákal z jachty salta a »fotbalová primadona« na všechno s úsměvem dohlížela.

Přítomnost pánské skupinky na Ibize ihned vzbudila vlnu otázek, jakou orientaci vlastně Ronaldo preferuje. Vedle poslední přítelkyně Iriny Šajk vypadal spokojený, ale po boku kamarádů z něho vyzařuje ještě něco víc. Kdo ví, třeba se jednou dočkáme velkého překvapení…