Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Hokejový reprezentant Filippi v chomoutu: Nevěsta byla za hokejistku!

Autor: ps

Jako by toho hokeje neměl dost, ještě si vzal hokejistku! Novomanželka reprezentačního útočníka Tomáše Filippiho (24) dostala na svatbě hokejku a na svého milého »jezdila« nájezdy. Bylo znát, že něco od ledu odkoukala!

Filippi prožívá zářivé především poslední dva roky. Jako kometa vyletěl v dresu Liberce, odkud přestoupil do KHL, kde v dresu Metallurgu Magnitogorsk rychle zapadl. Na východě hned první rok zvedl nad hlavu mistrovský pohár! Třešničkou na dortu bylo povolání do národního týmu, kde si zkusil, jaké je to válet na mistrovství světa.

Ale co je hokejový život, i když se v něm daří, proti tomu, když všechno klape doma. Tomáš to tak měl, tak do toho s přítelkyní Monikou praštili. O víkendu se vzali v golfovém resortu Malevil. Počasí se chvilku rozhodovalo, jestli jim nepřipraví uplakanou svatbu, ale nakonec se vyčasilo a Filippi ochotně skočil do chomoutu.

Na pravé české veselce nesmí chybět tradice, v podání člena národního týmu byly jen lehce upravené. Kromě zametání střepů si Tomáš stoupnul do branky a manželce, zručně ovládající hokejku, pochytal všechny pokusy o skórování.

Jak si počínal, sledoval i pozvaný parťák z nároďáku, a také spoluhráč z Ruska Jan Kovář . Tak snad na všechno dohlédl a pořádně to oslavili!

To je nevěsta! Vyzkoušela si roli útočníka.
To je nevěsta! Vyzkoušela si roli útočníka.

Témata: