Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sexy Koukalová s manželem v sídle českého miliardáře: Líbánky v ráji!

Autor: pv, pan

Je to jedno z nejkrásnějších a nejluxusnějších míst na planetě. V resortu Velaa Private Island na Maledivách je k dispozici 45 luxusních vil s vlastním bazénem. Cena za noc se snídaní začíná na téměř 1 000 librách (33 620 korun). A právě na tomto ostrově tráví líbánky biatlonistka Gabriela Koukalová s manželem Petrem.

Letovisko, které nechal vybudovat český miliardář Jiří Šmejc, láká bohaté například na golfovou akademii, kuchyni od Francouzky Adeline Grattardové oceněné michelinskou hvězdou, potápění v ponorce, lázně, výlety na jachtě a pozorování delfínů nebo širokou kolekci vín a šampaňských.

A dvojnásobná olympijská medailistka si pobyt opravdu užívala. „Ahoj všichni, moc se omlouvám, že jsem se dlouho neozvala, ale snažila jsem si volno po sezoně užít se vším všudy a pořádně si odpočinout, tak jsem na pár týdnu zahodila mobil. Tak se vám to tady aspoň pokusím shrnout do pár fotek,“ napsala Koukalová před časem na svůj facebookový profil.

Novomanželé Koukalovi na svatební cestě v tropickém ráji
Novomanželé Koukalovi na svatební cestě v tropickém ráji

Resort Velaa leží na atolu Noonu asi tři čtvrtě hodiny cesty hydroplánem od mezinárodního letiště v Malé. A právě toto místo si Gabriela a její manžel Petr Koukal , který je osminásobným českým šampionem v badmintonu, vybrali pro svou svatební cestu. Na exkluzivní fotky ze svatby se můžete podívat ZDE »

Vítězka Světového poháru za uplynulou sezonu však už na dovolenkové radovánky nemyslí. Do středu zájmu se pomalu dostávají plány na novou sezonu, ve které bude česká hvězda obhajovat pozici jedné z nejlepších biatlonistek současnosti.

Rodačka z Jablonce plánuje závodit minimálně do olympijských her v roce 2018 v Koreji, o další budoucnosti však zatím příliš nepřemýšlí.

"Já si nerada plánuju něco na strašně moc let dopředu, beru život tak, jak jde, ale mám vyhlídku, že bych chtěla závodit do olympiády a pak se uvidí. Jestli třeba mít rodinu nebo tak. Přece jen mít dítě ve třiceti, to už moc brzo není,“ řekla před časem pro deník Sport.

Nejnovější zprávy o Gabriele Soukalové, nyní Koukalové sledujte ZDE »