Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Joachim (Ch)Löw?! Německý kouč si sáhl do kalhot, pak očuchával ruku

Autor: pta, iSport.cz

Je jedním z nejúspěšnějších trenérů v historii německé reprezentace. Joachim Löw mohl být spokojený také s prvním vystoupením svého týmu na EURO 2016. Při nedělní výhře nad Ukrajinou 2:0 však zaujal fanoušky u televizních obrazovek také několika zvláštními kreacemi na lavičce. Stal se z toho ceslosvětový hit.

Trenér úřadujících mistrů světa, jeden z vyhlášených stratégů, čtvrtý nejlépe placený kouč na EURO. Löw je ve fotbalovém světě hodně ceněný a na lavičce se často chová jako v transu.

Potvrzují to také záběry z prvního poločasu, kdy ho ještě za bezbrankového stavu nachytala kamera při hodně intimním momentu. Löw si nejdříve sáhnul pod kalhoty, podrbal se v rozkroku, pak si sednul a tu samou ruku si přiložil k nosu a přivoněl si. Asi zapomněl, že na stadionu v Lille pozorným kamerám nic neunikne.

Ale to ještě nebylo všechno… Další překvapivý moment přišel záhy, když si Löw sáhl ke svojí zadnici, cosi si odtamtud vytáhl, žmoulal v ruce a pak znovu přiložil k nosu. Nechutné, divili se fanoušci na sociálních sítích.

Pokud je toto vítězný rituál, tak funguje. Löw bude mít další šanci ho zopakovat ve čtvrtek při utkání proti Polsku.

Německý trenér Joachim Löw rozjel svojí show s rukou v kalhotech
Německý trenér Joachim Löw rozjel svojí show s rukou v kalhotech