Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Ukažte světu, jak Pistorius zastřelil Reevu, prosili rodiče. Soudce odhalil posmrtné fotky!

Autor: ps

„Zabil jste svoji přítelkyni!“ obviňovali několikrát při včerejším dlouhém slyšení u soudu hendikepovaného atleta Oscara Pistoriuse (29). Ten několikrát střelil svoji partnerku Reevu (†29) a její rodiče prosili, aby svět viděl, jak moc trpěla. Soudkyně nechala zveřejnit její posmrtné fotky!

Rozhodnutí ukázat lidem drastické snímky přišlo ze strany Steenkampových. Chtěli, aby se na veřejnost dostala bolest, kterou Pistorius Reevě a celé rodině způsobil. Ta ji musí prožívat už dlouhé tři roky, stejnou dobu trvá v Pretorii soud.

Oscar ukončil život krásné modelky ranami do hlavy a kyčle. Na fotkách jsou vidět její vlasy zalité krví, modré podlitiny kolem očí, které patolog označil za následek speciálních nábojů, kterými byla pistole nabita. Soudkyně Thokozile Masipa nechala ukázat celkem šest zdrcujících snímků.

POZOR! Snímky v galerii jsou drastické!

Obličej si Pistorius zakrýval těméř pořád.
Obličej si Pistorius zakrýval těméř pořád.

Hned, jak se v soudní síni objevily na obrazovce, hala ztichla. Lidé se ošívali, zakrývali si oči, Pistorius se nedíval. Vypadal psychicky velmi narušený. Vzlykal, potil se a plakal.

Jeden z nejdramatičtějších procesů za uplynulé tři roky poslal Pistoriuse na dno. Hrozí mu minimálně 15 let vězení, a aby nemusel za mřížemi strávit celý život, chtěl se u soudu »očistit«. Ještě předtím, než se ukázaly fotky, předvedl chůzi po pahýlech!

Hendikepovaný sportovec přešel na jednu stranu soudní síně s protézami, na druhé si je sundal a kráčel zpět. Postavil se před soudkyni, ale nohy měl tak citlivé, že padnul k zemi.

O výši trestu se stále rozhoduje, ovšem mělo by být už brzy rozhodnuto…

Pistorius musel u soudu chodit bez protéz! Potil se a plakal u toho!
Video se připravuje ...