Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Wimbledonská párty s Kvitovou a spol.: Cirkusová Serena i latexová panna!

Autor: ps

Ještě než na zelené trávě ve Wimbledonu budou potit krev, vyrazily si nejlepší světové tenistky na oficiální párty. Tentokrát byla velmi extravagantní. Světová jednička Serena Williams (34) toho odhalila hodně, domácí Heather Watson (24) přišla v latexu!

České tenistky Petra Kvitová, Lucie Šafářová nebo Barbora Strýcová se na tradiční zahájení ostrovního tenisového svátku vyfikly stylově. Petra se zahalila do červené, tělo Lucky zakrývaly modré koktejlky a Bára přišla »zapařit« v květnových šatičkách.

Zato některé jejich soupeřky daly módě pořádně za uši! Výstřední (těžko říci zda vkusný) kousek na sebe oblékla Serena. Průsvitná halenka, ze které jí koukala černá podprsenka, bílá sukně s rozparkem až k bokům odhalila její obrovská stehna a poslední ranou byly značkové tenisky. S takovým outfitem by klidně mohla vyrazit do cirkusu!

Ošacení britské dvojky Heather Watson by se hodilo spíše do filmů pro dospělé.
Ošacení britské dvojky Heather Watson by se hodilo spíše do filmů pro dospělé.

Pozornost vzbudil také kostým domácí hráčky Heather Watson. Asi to ani nepřeženeme, když napíšeme, že takový kousek by se dal sehnat klidně někde v sex-shopu nebo by mohl soužit úzkému okruhu sexuálních fetišistů. Zelené latexové šaty připomínaly spíše ozdobu na nafukovací pannu! Britka si k módnímu výstřelku dokonce donesla i deštník.

Tak snad letos na Wimbledonu moc deště nebude, a jestli ano, domácí dvojka na něho bude dokonale připravena…