Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Příběh lásky hokejisty Valacha skončil v porodnici: S manželkou (†22) byl od jejích 15 let!

Autor: ps

Tvořili krásný pár. Byli zamilovaní, slušelo jim to, ve společnosti patřili mezi oblíbené. Jenže hokejista Chomutova Juraj Valach (27) teď bude na všechno sám! Manželku Simonu (†22) ztratil při porodu jejich dvojčátek, která bojují o život v inkubátoru. Co je svedlo k sobě?

„Byla to láska na první pohled,“ zasnila se Simona krátce poté, co si bývalého hokejistu Slavie a současného beka Chomutova vzala za muže. ANO řekla v kapli zvolenského zámku.

Společně šli životem sedm let. „Poznali jsme se po jednom zápase Zvolena, kde jsem byla na tribuně jako fanynka. Padli jsme si do oka, okamžitě si vyměnili čísla, no a potom už jsme se pravidelně scházeli. Naše láska byla den ode dne větší a větší,“ vyprávěla v rozhovoru pro Plus Jeden Deň.

Hokejista Chomutova Juraj Valach si před rokem vzal milovanou Simonu. Ta v pátek nepřežila porod dvojčátek.
Hokejista Chomutova Juraj Valach si před rokem vzal milovanou Simonu. Ta v pátek nepřežila porod dvojčátek.

Juraj se nestyděl prozradit ani detaily jejich prvních románků. „Byl jsem to já, kdo Simonku začal balit. Od první chvíle jsem ji chtěl mít u sebe. Moc se mi líbila,“ zdůraznil více než dvoumetrový obr.

Od svatby uplynul rok. Už v té době ale plánovali rodinu. „Možná bude dětí jako smetí, ale hlavně, ať jsou zdravé a šťastné jako my teď,“ přál si Valach , jenže do cesty se připletl nešťastný osud. Simona před porodem zkolabovala, operaci císařským řezem už nepřežila. Děti bojují o život v inkubátoru.

Jurajovi držíme v těchto těžkých chvílích palce. Doufejme, že si svoji holčičku a kloučka jednou pochová…