Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Žádný exmanžel Štěpánek, Vaidišová už je zase s golfistou: Návrat k zajíčkovi!

Autor: ps

Je to tajemství asi jako z komedie Slunce, seno…, kde úřadovaly drbny Kelišová a spol. V golfové komunitě nic nového – tenistka Nicole Vaidišová (27) se v tichosti vrátila k mladému golfistovi Danielu Suchanovi (23).

Na začátku dubna oznámila fakt, že se návrat k exmanželovi Radku Štěpánkovi (37) nekoná. I když to spolu znovu zkoušeli, nakonec Vaidišová řekla, že je sama. „Jsem single, šťastná a těším se, co si pro mne budoucnost připravila,“ vzkázala tehdy.

Netrvalo dlouho a lýtka se jí začala zapalovat. Nicole opět ukázala, jak skvělá je v návratech! Podařilo se jí to v tenise a také (poněkolikáté) v lásce. Opět totiž randí s golfovým zajíčkem Suchanem!

 

Nikdo na hřišti by neřekl, že tihle dva patří k sobě.
Nikdo na hřišti by neřekl, že tihle dva patří k sobě.

O víkendu se za ním hnala až na Slovensko, kde se hrál D+D REAL Slovakia Challenge. Na hřišti Penati nedaleko Senice se objevila v pátek během 2. kola. Před startem čekala na terase klubovny. Když se Daniel vydal na hřiště, následovala ho. Fandila mu podél jednotlivých jamek. Po turnaji spolu sedli do auta a odjeli.

Možná se v polovině srpna ukáží také na turnaji Czech Masters z prestižní série European Tour. Česko nedaleko Prahy uvidí nejlepší evropské golfisty a možná i odhalený staronový pár…