Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Roztáčí miliony! Messi a sexy Antonella, Ronaldo a baculatá maminka se sešli na Ibize

Autor: ps

Kdo by tomu uvěřil! Nejlepší fotbalisté světa Cristiano Ronaldo (31) a Lionel Messi (29) se sešli na dovolené na Ibize. Samozřejmě nemají společné plány – portugalskému mazánkovi natírá krémem záda maminka Dolores (61), hvězdě Barcelony je chodidly masíruje rozkošná manželka Antonella (28).

Na začátku roku se rvali o Zlatý míč pro nejlepšího fotbalistu světa, teď si jeli užít trochu sluníčka na milionářský ostrov Ibiza. Každá z hýčkaných hvězd ovšem měla svůj svět.

Ronaldo i Messi se na chvíli zabydleli na luxusních jachtách, vypluli na moře a nabírají síly po náročné sezoně. Argentinec padl ve finále Copa América, Ronaldo poprvé okusil, jak chutná vítězství na Euru.

Ani jejich dovolená se nedá srovnávat. Messimu jeho roztomilá brunetka dává naprosto skvělý servis, jehož vyvrcholením (alespoň podle záběrů fotografů) byla masáž na surfařském prkně. Lionel se posadil a hebká chodidla jeho ženy mu tlačila na namožená místa.

Lionel dováděl s Antonellou v moři.
Lionel dováděl s Antonellou v moři.

Opora Barcelony si ale nevychutnávala jen vzácné romantické chvilky vedle milované manželky. Synka Thiaga (3) povozil na skútru, desetiměsíčního Matea choval v náruči. Při úsvitu, když už prckové konečně leželi v posteli, si s Antonellou nalili skleničku a…

Ronaldova dovolená, to je jiná káva! Ano, také si na obrovskou jachtu vzal rodinu, ale po nějaké krásce ani stopy. Záda a z Eura zraněné koleno mu mazala maminka. A rozhodně svého mazánka nešetřila.

Při každém projetí přes bolavé místo se Cristiano křenil, v obličeji se mu střídaly bolestivé grimasy. Očividně si bude muset dopřát delší rekonvalescenci, dokonce se hovoří až o půlroční pauze!

Ještě se uvidí, za jak dlouho a jestli vůbec uvidíme Ronalda na trávníku už na začátku sezony, ale určitě si dává záležet, aby si dobu léčení užil. Stejně jako Messi rozhazuje miliony na boháči oblíbeném ostrově.