Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Messi a vzorný táta?! V posteli byl jako mrtvola, řekla chlípná modelka

Autor: ija

Lionel Messi (29), nejlepší fotbalista světa za minulý rok, působí navenek jako spořádaný tatík od rodiny. S manželkou Antonellou vychovává dva malé synky, to všichni vědí. Že dokáže být na hřišti uragán, to také každý ví. Ale v posteli to podle argentinské modelky Xoany Gonzales neplatí ani náhodou!

S jeho výkony na milostném poli je to prý bída. Alespoň tohle tvrdí argentinská Gonzales. O svém románku s hvězdou Barcelony se rozpovídala už před pěti lety a teď si pustila pusu na špacír v interview pro peruánskou televizi znovu.

„Je to už dávno, byl ještě hrozně mladý, ale věděl, co dělá. Někdo tě chce poznat, řekli mi lidi z jeho ochranky. Byla jsem zvědavá, to se ví. A zůstala jsem jako opařená, když jsem zjistila, že jde o můj idol. Messiho ,“ vyprávěla Xoana.

„Napadlo mě, že je zbabělec, když poslal ochranku, ale pak jsem zjistila, že je jen hrozně plachý. Bavili jsme se hlavně o muzice. Už si nepamatuju, jestli mi řekl, že má přítelkyni, nebo ne,“ líčila dál modelka.

Včetně toho, že to skončilo, jak muselo. V Messiho apartmá v Puerto Madero, jenže tam došlo na zklamání. „Když někdo běhá po celém hřišti jako on, čekali byste, že se to projeví i v jiných oblastech života. Představovala jsem si něco víc, ale jednu chvíli mi připadalo, že jsem s mrtvolou,“ prohlásila bez ostychu.

To neslouží pětinásobnému držiteli Zlatého míče zrovna ke cti.

Xoana se ráda fotí.
Xoana se ráda fotí.