Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Bronzová párty v Českém domě! Takhle se řádí, když máte medaile v kapse

Autor: ps, mba

Tři bronzové medaile v jeden den, to už se musí pořádně oslavit! V Českém domě olympijského dějiště v Riu se pilo, zpívalo a tančilo až do nedělního rána. Taktovky se ujala tenistka Barbora Strýcová (30) a skifař Ondřej Synek (33).

Přesně podle brazilského karnevalového stylu se rozjel večírek českých olympijských medailistů. Lahodné drinky tekly díky bronzovým výkonům veslaře Synka, tenistky Kvitové a deblistek Šafářové se Strýcovou proudem.

Posledně jmenovaná odstartovala zábavu, na kterou naši sportovci jen tak nezapomenou! Zula boty, vlétla na pódium, chopila se mikrofonu a začalo to. Malinké Báře zdatně sekundovali dvoumetroví obři Synek se zlatým judistou Lukášem Krpálkem .

Prskavec jako Jackson

Zahanbit se ale nenechali ani ostatní. Parádní kreace alá Micheal Jackson vyšvihl na parketu bronzový vodní slalomář Jiří Prskavec, dobrý plzeňský zrzavý mok si před dalším náročným výkonem natočily Kvitová se Šafářovou. Po tak parádních a hlavně medailových výkonech jim rozhodně muselo vyschnout v krku!

Caddy Kláry Spilkové zazpívala Petře Kvitové song od Adele
Video se připravuje ...

Večerní show v podání šťastných olympioniků stále nabírala na obrátkách. Mezi křepčící českou skupinku vůbec nebylo třeba zvát známé osobnosti. Na titul Zpěvačka roku zaútočila Eva Koželuhová, která v ženském golfovém turnaji ponese hole Kláře Spilkové.

„Slíbila jsem Pétě, že když udělá medaili, zazpívám jí písničku,“ vyhrkla ze sebe. Pak už z jejích úst zněly tóny písně od Adele! Nostalgická atmosféra pohltila všechny, na parketu bylo plno, ploužila i Kvitová…

Lilo se, co bylo po ruce

Párty se rozjížděla víc a víc, byla k nezastavení. Na řadu samozřejmě přišlo i tradiční pivní polévání. Nejdřív to od Synka schytala Strýcová, která ve vteřině voněla jako dobře vzrostlý chmel. Zmáčená byla od hlavy až k patě! Odveta na sebe samozřejmě nenechala dlouho čekat.

Zlatým hřebem, a to doslova, byl vydařený Krpálkův kousek. Přitančil s kýblem caipirinhy a s nápadem vdát jednu ze sportovních kolegyň. Vzala se kytice, urovnal se špalír, ale moc adeptek se nenašlo. „Ustupte dál, já hážu daleko,“ volal už s brazilským přízvukem Synek.

Napřáhl se, hodil, ale kytku nikdo nechytil. Povalovala se po zemi a přes překvapenou tenistku Hlaváčkovou a plážovou volejbalistku odsouzenou jen do komentátorské role Kristýnu Kolocovou doputovala zase zpátky k Synkovi. „Taková škoda. Já vás mohl rovnou i oddat!“ zakřičel veslař, jenž coby zastupitel v Brandýse nad Labem běžně oddává snoubence už od konce roku 2014...

 

Tanečky medailistů na Diskopříběh
Video se připravuje ...

Skifař Synek házel kytku jako svatbě
Video se připravuje ...

Petra Kvitová točila pivo
Video se připravuje ...

Tenistky si zapařily i na svojí oblíbenou píseň Nafrněná
Video se připravuje ...

Roztančená "Mašinka" projela Českým domem
Video se připravuje ...

Tančilo se a brazilská caipirinha tekla proudem
Tančilo se a brazilská caipirinha tekla proudem

Vše o LOH Rio 2016 najdete ZDE>>>