Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Bestiální vražda talentovaného fotbalisty (†19): Chuligáni ho ubodali na nádraží!

Autor: ps, nem

O tom, že někteří polští rowdies jsou tupá zvěř s ostrými zbraněmi se vědělo. Průšvihů už udělali také nespočet, ale co je moc, to je příliš! Ubodali fotbalistu GKS Katovice Dominika Koszowského (†19).

Vracel se večer domů, ale už nikdy tam nepřijde. Ani jeho půvabná láska se ho nedočká. Na nádraží v Katovicích si na Dominika počíhala banda dvanácti chuligánů z konkurenčního klubu. Několika ranami nožem ho bestiálně zavraždila!

S svojí láskou sdílel Koszowski domácnost.
S svojí láskou sdílel Koszowski domácnost.

Koszowski utrpěl tak závažná zranění, které neměl šanci přežít. Skonal po převozu do nemocnice! „Na hřišti byl Dominik vždy statečný, silný a odhodlaný. Každý den byl usměvavý, měl veselý a pozitivní přístup k životu. Chtěli bychom jeho rodině a přátelům vyjádřit upřímnou soustrast,“ stojí v klubovém prohlášení GKS.

Policie celý případ vyšetřuje, údajně tři z pachatelů děsivého zločinu zatkla. Ovšem strážci zákona nemusí být jediní, kdo se postará o »pořádek«. Tento případ může v Polsku rozpoutat válku chuligánů. Ti z Katowic rozhodně nebudou čekat, než vraždu vyřeší soudy...