Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Bolt mi ukázal svůj kolík! Studentka (20) z Ria popsala sexuální maraton

Autor: ps

Zalehl ji trup obtěžkaný devíti zlatými olympijskými medailemi. Dvacetiletá studentka Jady Duarte si pozornost fenomenálního sprintera Usaina Bolta (30) intimně užívala jednu z jeho posledních nocí v Riu a užívá si ji doteď. Otevřeně prozradila, jaké bylo jejich společné dovádění!

Odhalily je obrázky ze sociální sítě, na nichž se muchlují a »olizují«. Bolt vypadal rozjařený, Jady očividně ještě v alkoholovém oparu. Ale jak jejich románek na jednu noc vůbec začal?

Miláček atletického publika stál před studentkou v clubu All In. Při slavení tří zlatých kovů z Ria se otočil a odhalil své namakané břišní svaly. Přímo před zraky Jady! „Nikdy jsem nic takového neviděla,“ přiznala Duarte deníku Daily Mail.

I když si navzájem nerozuměli, překládali jim slova internetové překladače. Bolt pak přes svoji ochranku pozval studentku k sobě. Prvně se ostýchala a odešla, ale před zavíračkou se potkali znovu. „Šoupnul mě do taxíku a neuvěřitelně mě políbil!“ vzpomínala »dvacítka« na začátek cesty rájem.

Bolta to s Jady očividně bavilo.
Bolta to s Jady očividně bavilo.

Přestože původní informace zněly, že Usain přespal u Jady doma, nebyly pravdivé. Divoký sex, který měl dva hodinové intervaly, prokládali klasickými brazilskými drinky přímo v olympijské vesnici! „Bylo to spíš maraton než sprint,“ zasmála se plnoštíhlá brunetka. Při řádění jim prý hrála hudba Rihanny, problémem rozhodně nebyly dvě malinké postele.

„Večer byl plný vášně, pojídali jsme jeden druhého. Má tělo šampiona, ale o jeho mužské chloubě se to říct nedá. Tam dole není tak výjimečný, prostě normální kluk,“ vyprávěla Duarte bez ostychu.

Jak bylo po všem, dostala jako odměnu 100 eurovou bankovku na taxi i příslib, že se určitě neviděli naposledy. „Myslela jsem si, že to mezi námi zajiskřilo. Řekl, že se uvidíme během paralympiády, ale teď vidím, že si jen z davu vybral ženu tak rychle, jako posbíral olympijské medaile,“ posteskla si Jady.

Bývalá manželka známého drogového dealera, který byl policií zastřelen, se tak bude muset poohlédnout někde jinde. Bolt se do Ria jistě hned tak nevrátí…