Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Hvězdný Ovečkin se tajně oženil! Svou modelku poznal už jako malou holku

Autor: ČTK

Ruský hokejový kanonýr Alexandr Ovečkin se před začátkem nové sezony oženil. Šestinásobný nejlepší střelec NHL v tichosti vstoupil do manželství s modelkou Anastasijí Šubskou.

Šťastný pár oznámil sňatek na instagramu, kam umístil fotografii se snubními prsteny na rukou a vzkazem "Tohle je štěstí". Podle mluvčího Washingtonu Capitals nešlo o žádnou velkou svatbu, ale malý soukromý obřad.

Uzavřením sňatku se Alexandr Ovečkin pochlubil na Twitteru
Uzavřením sňatku se Alexandr Ovečkin pochlubil na Twitteru

Dvaadvacetiletá Šubská je dcerou ruské herečky a režisérky Very Glagolevové. S Ovečkinem , který brzy oslaví 31. narozeniny, se poprvé setkala už před osmi lety na olympijských hrách v Pekingu. Slavný hokejista tam byl jako čestný host a Šubská doprovázela svého otce, který byl členem olympijské výpravy.

"Bylo mi čtrnáct let a nepřikládala jsem tomu setkání velký význam. No a loni si mě Saša našel na instagramu, napsal si o číslo a zavolal mi," vylíčila Šubská v minulosti pro ruský internetový magazín HELLO!

Ovečkin má za sebou letní přípravu nejen na dvanáctou sezonu v NHL, ale také na Světový pohár v Torontu. Sbornou čeká od příštího pondělí soustředění v Petrohradu, na kterém ji ve čtvrtek 8. září prověří v přípravném zápase česká reprezentace. O dva dny později se oba týmy střetnou znovu v pražské O2 areně.