Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tenistka Plíšková už dělá "mámu"! S Hrdličkou a dcerou Borhyové vyrazila na loďku

Autor: Tomáš Pokorný

Její vztah s Michalem Hrdličkou (27) je, zdá se, zase o krok dál. Tenistka Karolína Plíšková (24) už se vídá s jeho dcerou Lindou (2), kterou má sporťák s moderátorkou Lucií Borhyovou (38).

Michal a zase Michal! Od pondělního návratu z New Yorku, kde prošla až do finále US Open, se Karolína snaží trávit co nejvíce času se svou láskou. Aby ne, mají na sebe jen týden. Už o víkendu se totiž budou muset rozloučit, protože ona odlétá na turnaje do Asie...

A tak nezahálejí. V pondělí vyrazili na společné nákupy, v úterý na romantickou večeři na parníku, ve středu oslavili na párty s přáteli její zatím životní úspěch... A ve čtvrtek si užívali projížďku na pramičkách v centru Prahy.

Společnost jim dělala Michalova dcera Linda, kterou teď tatínek hlídá častěji než obvykle, protože maminka Lucie Borhyová denně vysílá zprávy na Nově. „Táto, nekecej a pádluj,“ napsal Hrdlička k fotce, na níž zabírá vesly. Těch se ale chopila i Karolína, která to možná vzala trošku jako trénink.

Rozuměj trénink fyzičky! Na mateřství Kája trénovat nepotřebuje. Jednak se jí nejspíš ještě několik let týkat nebude a za druhé to s malými dětmi umí. Její nevlastní sestřička z otcovy strany je totiž zhruba stejně stará jako Linda...