Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Dlouho odolávala, ale dostal ji! Atlet Holuša randí se sexy aerobičkou

Autor: zal

Atletický mistr Evropy a vicemistr světa Jakub Holuša (28) už není »singl«. I když o srdce bývalé šampionky v aerobiku Denisy Barešové (27) musel dlouho bojovat, nakonec uspěl.

Poznali se před rokem na jednom pražském běhu. „Psali jsme si a zjistili jsme, že si rozumíme. Ale musím říct, že odolávala dlouho,“ směje se Jakub a dodává: „Dopadlo to tak, že jsme se do sebe úplně zamilovali.“

Že by andílek s ďáblem v těle?
Že by andílek s ďáblem v těle?

Zatímco Denisa si s »Holubem« ráda zaběhá, on kouzlu cviků nynější trenérky nepodlehl. „Když jsem se na Denču snažil udělat dojem, tak jsem si od ní nechal napsat plány,“ říká s tím, že s posilováním ale dlouho nevydržel. Není mu totiž vlastní. „Emil Zátopek taky neprotahoval a neposiloval a jak běhal,“ říká Jakub na svou obhajobu.

Kvůli pracovnímu vytížení Denisa bohužel chyběla na jeho domovském závodě pro širokou veřejnost Opavská míle, což běžce mrzelo. Nicméně vše si teď vynahrazují na italské Sardinii. „Odpočíváme, válíme se na pláži a věnujeme se sobě. Za ten rok si to zasloužíme,“ vzkazuje zamilovaný pár od tyrkysového moře.

Největší rebelovo zklamání? Amster!

Na halovém MS si těsně nechal utéct zlato, v Riu mu zase chyběl kousek do finále. Nejvíce ale »Holuba« letos mrzí diskvalifikace na ME v Amsterdamu za strčení do soupeře. „Měl jsem na to přivézt titul. Ale stalo se. Já jsem prostě takový. Trochu rebel. Ale i díky tomu sbírám úspěchy,“ říká na rovinu.