Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Nejkrásnější český »pár« Bezděková s Kůrkou se jede rvát do Ostravy: Bude bitka v kleci!

Autor: ps

Tohle tady ještě nebylo! Nejkrásnější žena Česka 2016 a nejhezčí muž tohoto roku se jedou prát do Ostravy. Andrea Bezděková a Josef Kůrka omrknou bojový sport MMA, který si klidně mohou vyzkoušet. Troufnou si stoupnout do ringu?

Galavečer MMA podpoří založení organizace, která si vzala za úkol vytvořit podmínky pro sportovní rozvoj amatérských a profesionálních sportovců. Právě tento mix bojových umění je jedním z nejrychleji rozvíjejících se sportů současnosti.

„Moc se tam těším, která žena by se ráda nepodívala na muže v kleci? Vhledem k tomu, že jsem momentálně nezadaná, tak si večer určitě užiju!“ svěřila se Bezděková pro Blesk.cz.

Její krásný parťák Josef, s nímž funguje jen na bázi kamarádství, se nemůže rvaček v oktagonu dočkat. „Ke sportu mám blízko. Jako bývalý vězeňský dozorce se věnuji sebeobraně a doufám, že pokud někdo ovládá takové bojové umění, tak ho využije k obraně slabších,“ přeje si Kůrka.

MMA Galavečer po hlavičkou firmy BANDI, který se koná v sobotu 24.9.2016 od 18:00 hodin v hotelu Clarion v Ostravě, by měly ukázat na dětem, mládeži i dospělým, že MMA propaguje sportovního ducha, jednání fair play, pohybové aktivity i začleňování handicapovaných lidí do sportu. Bude to zážitek!

Nejkrásnější český "pár" Česká miss Andrea Bezděková a Muž roku Josef Kůrka vyrazí na bojová umění.
Nejkrásnější český "pár" Česká miss Andrea Bezděková a Muž roku Josef Kůrka vyrazí na bojová umění.