29. května 2011 • 13:51

Bolt na golfu s Jágrem, Lendlem i Berdychem

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Nejrychlejší muž planety je v Česku. Jamajský sprinter Usain Bolt v půl dvanácté přiletěl do Brna a hned se přesunul do Slavkova u Brna, kde jako se třemi českými sportovními legendami slavnostně zahájil golfový V.I.P. turnaj u příležitosti tenisového Uni Credit Czech Open, který začíná zítra v Prostějově.



Jamajčan turnaj zahájil spolu s tenistou Ivanem Lendlem, oštěpařem Janem Železným,  hokejistou Jaromírem Jágrem a tenistou Tomášem Berdychem. Pak se všichni spolu se současným tenisovým esem přesunuli na golfové odpaliště. Ještě před čestnými odpaly ale dostal Bolt od Lendla překvapivou pozornost.

„To jste si spletli sport, ne?“ zahlásil viditelně překvapený Bolt, když vytáhl tenisovou raketu.

Hned se ale vrátil do role a před připravenými fotografy a kameramany ukázal, jak by to asi vypadalo, kdyby na tenisovém kurtu čekal na podání.

„Nejsi levák? Držíš to jako levák,“ glosoval Lendl.

Sprinter se pochlubil v sedě přímo při tiskové konference.
Sprinter se pochlubil v sedě přímo při tiskové konference.


Pak si Lendl, Jágr, Berdych i Bolt zkusili odpaly. Bolt poprvé předvedl tzv. topinku, míč netrefil do výšky, takže letěl po zemi a Berdych musel běžci podat nové týčko pro další odpal. Podruhé Bolt promáchnul a kamarádi z jeho týmu se mu začali rozajařeně posmívat. Napotřetí ale předvedl ukázkový švih.

„Bylo to OK, hlavně třetí rána se mi povedla,“ hodnotil Bolt. „Myslím, že kdybych trochu potrénoval, dostal bych kohokoli. Klidně i Tigera Woodse!“ dodal s úsměvem.

Bolt si návštěvu na golfovém hřišti nakonec neplánovaně prodloužil a dvacet minut trénoval odpaly. Pak se vydal na letiště v Brně Tuřanech, odkud se přesunuje do Ostravy na úterní Zlatou tretru.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud