13. července 2015 • 08:55

LeBrona stále štve ztracená šance na titul: Mám noční můry o finále!

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bojoval jako lev. Se svými Cavaliers, zničenými spoustou zranění, se dostal ve finále NBA dva zápasy k titulu. LeBron James si ale na triumf se svým Clevelandem musí ještě počkat. A ani téměř měsíc po porážce v šestém zápase s Golden State se s prohrou nesrovnal. Dokonce ho trápí noční můry.



Byla to Mission Impossible. Obtížnost nesplněného úkolu ale LeBronu Jamesovi situaci nijak neulehčuje. Muž, který se vrátil domů do Clevandu pro titul, se s poctami za snahu nespokojuje.

„Můžu říct, že s tímhle se nikdy nesrovnám. Nezáleží, jak moc jste se snažili. Nemůžete jen tak říct: Dělali jste nejlepší, co jste mohli, dali jste tomu všechno, a tak se prostě posunute dál. Takhle to prostě necítím,“ řekl James v rozhovoru pro radio Bleacher Report.

James se v první fázi v kariéry v Clevelandu neúspěšně pokoušel o triumf, dva prsteny pro vítěze NBA získal až při angažmá v Miami. Před rokem se však vrátil domů a o víkendu prodloužil v Clevelandu smlouvu o dva roky, v nichž si vydělá 47 milionů dolarů. Nezdar v červnovém finále, v němž Cleveland vedl už 2:1 na zápasy, aby pak šanci ztratil třemi prohrami v řadě, má však pořád v hlavě.

„Cítíte, že jste tam a máte příležitost dokázat něco zvláštního. Samozřejmě to ze sebe musím setřást, protože mám doma tři děti, které mi nedovolí nebýt šťastný. Současně ale ze sebe porážku ve finále nikdy nedostanu,“ řekl James. „Mám noční můry o situacích v zápasech. Stále si je přehrávám v hlavě. Je to určitě obtížné, ale každý den je to lepší.“

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud