14. října 2015 • 09:20

Bývalou hvězdu NBA Lamara Odoma našli v bezvědomí v nevěstinci

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dvojnásobný šampion NBA Lamar Odom byl nalezen v bezvědomí v nevadském nevěstinci Love Ranch. Pětatřicetiletý bývalý hráč, který se prosadil především v Los Angeles Lakers, musel být do nemocnice dopraven sanitkou. Do vrtulníku se 208 centimetrů vysoký muž nevešel.



Lamar Odom byl hospitalizován poté, co byl nalezen v bezvědomí v nevadském nevěstinci. Sanitka dorazila na místo v úterý v půl čtvrté odpoledne tamního času.

„Pacient byl identifikován jako Lamar Odom, byl stabilizován a transportován do nemocnice Desert View,“ uvedl podle USA Today úřad šerifa v Nye County. „Po ošetření bylo dohodnuto, že bude transportován helikoptérou. Kvůli své postavě však pan Odom nemohl být transportován vzduchem a ambulance ho převezla do  nemocnice Sunrise v Las Vegas.“

Odom patřil k významným postavám NBA začátku tisíciletí. V roce 1999 ho draftovali Los Angeles Clippers, kde pak i kariéru v NBA končil. Mezi tím hrál za Miami, Dallas a především za Los Angeles Lakers, s kterými v letech 2009 a 2010 získal ligový titul.

S americkou reprezentací získal Odom bronzové medaile na OH 2004 v Aténách a v roce 2010 s ní vyhrál mistrovství světa v Turecku. Kariéru dohrával ve Španělsku.

Odom, který byl v letech 2011 – 2013 ženatý s televizní celebritou Khloe Kardashianovou, má dlouhodobé problémy s užíváním alkoholu a drog. V roce 2013 byl zadržen kvůli podezření z řízení pod vlivem návykových látek.

„Modlím se za Lamara Odoma a jeho rodinu. Bože, prosím, zachraň ho a pomož mu tímhle projít,“ napsal na Twitter současný hráč New York Clippers Paul Pierce.


Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud