Ivo Pospíšil
14. října 2015 • 14:33

Hledá se… Satoranský. Hvězda Barcelony láká videoklipem na Euroligu

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je nebezpečný. Je na něj vypsán zatykač. Vysoký, rychlý a umí znenadání udeřit. Stejně jako jeho kumpáni, s nimiž řádí v okolí. Jeho jméno zní…Tomáš Satoranský. Český basketbalista Barcelony se stal součástí propagačního videoklipu ke startu letošního ročníku Euroligy, která začíná už ve čtvrtek. Právě Satoranský začne své letošní účinkování tam na palubovce Izmiru (PP O2 Sport). 



„Byl tam lídr…mluvil…,“ začne žena ve videoklipu. „Mluvil řecky. A další byl z východu,“ přidal se nový svědek, přičemž ten poslední doplnil: „A jeden z nich byl i Španěl. Měl vousy.“

Po chvíli se komisaři rozzvoní telefon: „Máme podezřelé.“ A tak přišli na policejní služebnu: Vassilis Spanoulis. Bogdan Bogdanovič. Juan Carlos Navarro a také…Tomáš Satoranský. Česká basketbalová hvězda mezi hlavními ikonami Euroligy, která začíná již ve čtvrtek.

„Minulá sezona se mi z osobního pohledu vydařila, ale nezískali jsme ani jeden titul, takže to chci letos napravit a nejvyšší ambice budeme mít i v Eurolize,“ přiznal už dříve Satoranský. Bude na něj směřována pozornost. I proto, že by příští sezonu mohl jít po letos povedeném ME do NBA.

V tom klipu je měli policisté jako na dlani. Všichni se jim ukázali. Ale svědek je neusvědčil.
Pustili je a o dalších deset minut litovali. To když mladší policista netrefil papír do koše a starší se podíval na nástěnku, kde spatřil jejich obličeje. Rozbitý hrníček s kafem a zaklení před služebnou už byl jen hořký následek. Utekli jim. Stejně jako budou od zítřka utíkat i na palubovce.

Satoranského už ve čtvrtek čeká duel na palubovce tureckého Izmiru a bude se pro letošek pokoušet urvat Final Four Euroligy. Stejně, jako jeho krajan Jan Veselý, jenž tam vloni pronikl s Fenerbahce Istanbul, ale skončil čtvrtý. Druhý český reprezentant začíná v pátek, doma proti Bayernu Mnichov.

Velký lov začíná…

Podívejte se na videoklip ke startu Euroligy s Tomášem Satoranským:

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud