20. prosince 2015 • 09:08

Týmům z Los Angeles se v NBA nedařilo, Lakers dostali výprask

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Týmy z Los Angeles zažily v sobotním programu basketbalové NBA špatný večer. Clippers prohráli na palubovce trápícího se Houstonu 97:107, Lakers schytali bez Kobeho Bryanta debakl o 40 bodů v Oklahomě (78:118).



V Houstonu si domácí Rockets hned v úvodu vybudovali velký náskok a vedli až o 26 bodů. Hosté většinu druhé čtvrtiny strávili faulováním domácích pivotů, "posílali" je na čáru trestného hodu a ztrátu snížili, ale na obrat neměli a prohráli podruhé ve dvou dnech. Nejvíc potíží jim dělal Dwight Howard, autor 22 bodů a 14 doskoků.

"Chtěli na nás očividně od začátku vletět a rozhodnout brzy. A to se jim podařilo. Než jsme se vzpamatovali, tak jsme prohrávali o dvacet, a pak už to bylo těžké," řekl s 22 body nejlepší střelec hostů Blake Griffin.

Bryant chyběl Lakers kvůli bolavému ramenu, ale ani on by zřejmě porážce nezabránil. V domácí týmu sedm hráčů skórovalo proti outsiderovi dvouciferně, nejlepší z nich Kevin Durant se dostal na 22 bodů.

"Oklahoma nás ztrapnila. Vůbec jsme nebojovali a oni hráli s výrazně větším nasazením. My jsme jen užasle koukali na Duranta s (Russelem) Westbrookem a oni nám dávali jeden koš za druhým," řekl trenér Lakers Byron Scott.

New York Knicks využili únavy Chicaga a po výsledku 107:91 si připsali čtvrtou výhru v řadě. Bulls hráli v pátek čtyři prodloužení s Detroitem, než prohráli, a od poloviny první čtvrtiny následného duelu vypadali bez energie. Nejlepším střelcem zápasu byl domácí Carmelo Anthony s 27 body.

Výsledky:

Houston - LA Clippers 107:97, Memphis - Indiana 96:84, New York - Chicago 107:91, Oklahoma City - LA Lakers 118:78, Washington - Charlotte 109:101.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud