12. února 2016 • 08:41

Oklahoma si připsala 40. výhru, Washington nestačil na Milwaukee

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čtyřicáté vítězství v sezoně vybojovali basketbalisté Oklahomy, kteří ve čtvrtečním utkání NBA přehráli New Orleans 121:95. Zápasu předcházela minuta ticha a provázela ho smuteční atmosféra, neboť o den dříve zemřela na následky zranění po úterní autonehodě Ingrid Williamsová, manželka oklahomského asistenta trenéra Montyho Williamse. Ten byl v minulém ročníku hlavním koučem právě New Orleans.



"Oceňuji všechny své hráče, jak se s náročnou situací vypořádali. Že zvládli hrát i přes opravdu těžkých posledních 24 hodin," řekl trenér Oklahomy Billy Donovan, jehož svěřenci mají třetí nejlepší bilanci v lize.

Russell Westbrook přispěl k výhře 23 body, 10 asistencemi a jediný doskok mu chyběl k zisku triple double. Kevin Durant nastřílel také 23 bodů. Stejného počtu dosáhli i dva nejlepší střelci New Orleans Jrue Holiday a Anthony Davis.

Před přestávkou, kterou vyplní Utkání hvězd, se ve čtvrtek hrál už jen jeden zápas, v němž Milwaukee zvítězilo nad Washingtonem 99:92. Bucks porazili Wizards v této sezoně až na čtvrtý pokus. Hosté přitom vedli v druhé čtvrtině o 11 bodů, ale domácí otočili šňůrou 25:5. Hvězdou vítězů byl Khris Middleton, který k výhře přispěl 27 body a devíti asistencemi. Bucks předčili soupeře 58:38 na doskoky.

NBA:
Milwaukee - Washington 99:92,
Oklahoma City - New Orleans 121:95.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud