27. srpna 2015 • 12:55

Mayweather zase provokuje. Boxer trénoval s balíkem bankovek v ruce

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Nedá si pokoj. Světová jednička Floyd Mayweather junior je známa vychloubáním svým majetkem. A nenechal toho ani při otevřeném tréninku před blížícím se zápasem s André Bertem. Před novináři si vzal do ruky balík bankovek a šel boxovat.



Současný král velterové váhy a zatím neporažený boxer Floyd Mayweather junior se chystá na další zápas. V květnu v dlouho očekávaném duelu porazil Manny Pacquiaa, 12. září se utká s André Bertem. Včera svolal novináře na otevřený trénink.

Tam si však nenechal ujít přítomnosti mnoha fotografů a začal znovu provokovat penězi. Nejlépe placený sportovec světa (podle časopisu Forbes) za uplynulý rok se rád chlubí na sociálních sítích svým bohatstvím.

Posledně pobouřil fanoušky fotkou, kde má na posteli několik stohů bankovek a popiskem: "Takhle se balím na dovolenou." Ujít příležitost si tedy nenechal ani nyní. Osmatřicetiletý boxer si vzal do ruky velký balík bankovek a se slovy "Potřebuji nějakou inspiraci" začal mlátit do boxovacího pytle.

"12. září ukážu celému světu proč jsem nejlepší. Vždycky předvádím zápas na jedničku a ani tento nebude výjimkou. André Berto je mladý a silný bojovník, který je hladový po úspěchu. Teď mám na kontě 48 výher, po tomto zápase jich bude 49," věří si.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud