18. července 2015 • 18:18

Nibaliho okradli na hotelu, zmizely i vítězné brýle z loňské Tour

Autor: ap
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hodně nepříjemné překvapení čekalo na italského cyklistu Vincenza Nibaliho, když se dnes ráno vrátil z týmové snídaně do hotelového pokoje. Někdo mu z něho ukradl osobní věci včetně dvou párů brýlí, z nichž v jedněch vyhrál Tour vloni. Přišel taky o 500 euro.



Než nastoupil na 14. etapu, řekl Nibali reportérům: „Někdo vlezl do mého pokoje, něco tam hledal v mém kufru a vzal si 500 euro a dvoje sluneční brýle.“

Jeho tým Astana kontaktoval pořadatele závodu, aby mu pomohli vyšetřit událost. Zároveň zavolala ještě před odjezdem pelotonu na etapu z Rodez do Mende policii.

Cyklistický novinář Richard Moore, pokrývající Tour de France, tweetoval o tom, že několik týmů bylo nespokojeno s kvalitou vybraného hotelu. Nejhůř ale dopadl Nibali; brýle přitom pro něho měly určitě větší cenu než zcizený obnos, protože jejich citová hodnota spojená se vzpomínkami na velký úspěch je nevyčíslitelná.

Se smíchem v hlase Nibali vyloučil, že by si kufr spletl a peníze s brýlemi si půjčil Michele Scarponi, s nímž je na pokoji. „Vzhledem k tomu, že jeho kufr byl taky zpřeházený… ale jemu se nic neztratilo.“

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud