16. listopadu 2015 • 10:20

Legendární Manning překonal rekord, ale skončil na střídačce

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavný quarterback Peyton Manning z Denver Broncos v nočním zápase proti Kansas City Chiefs překonal rekord Bretta Favreho v počtu naházených yardů. Zápas se ale pro něj jinak vyvíjel katastrofálně a ve třetí čtvrtině byl dokonce za stavu 0:22 odsunut na střídačku za bučení domácího publika.



Výkonem 71 840 naházených yardů se Manning dostal o dva yardy před Favreho, historický rekord ho ale těžko utěší. Manning v zápase s Chiefs zkompletoval pouhých 35 yardů z dvaceti pokusů a na lavičku odcházel s všeříkajícím passer ratingem 0,0.

Manningův výkon zřejmě ovlivnilo zranění nohy, které ho trápilo už v průběhu týdne. Manning, který nechyběl v jediném zápase od sezony 2011, kterou celou promarodil kvůli zranněí krku, však trval na tom, že bude hrát.

„Možná to bylo špatně. Snažil jsem se pomoct týmu, ale nakonec jsem mu uškodil. Jsem zklamaný,“ uvedl Manning. „Předvedl jsem několik opravdu špatných akcí a dostal jsem náš tým do špatné pozice.“

Manningovy  chyby vedly ke čtyřem interceptions, míčům zachyceným soupeřem, které zcela zdevastovaly šance Denveru na vítězství v zápase. Broncos prohráli s divizním rivalem 13:29. V divizi AFC West jsou se sedmi vítězstvími z devíti zápasů přesto na pohodlné cestě do play off.

Manningův náhradník Brock Osweiler v závěrečné čtvrtině pozdvihl Broncos k dvěma touchdnownům, což přiživilo nejistotu před dalším zápasem v Chicagu, kde se Denver poměří s týmem svého bývalého kouče Johna Foxe.

„Peyton je náš quarterbacek. Pokud je zdravý a připravený ke hře, je naším quarterbackem,“ potvrdil nicméně kouč Denveru Gary Kubiak, že Manning zůstává týmovou jedničkou.

 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud