23. listopadu 2016 • 12:37

To je charakter! Amerika chválí quarterbacka, který uklidil odpadky

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Quarterback Dak Prescott patří k nejlepším hráčům letošní NFL amerického fotbalu, v zápase svých Dallas Cowboys proti Baltimoru si ale vysloužil pozornost jinak než na hřišti. Na lavičce nejdřív netrefil použitý kelímek do koše, způsobně ale vstal, zvedl ho ze země a napodruhé ho už uklidil mezi odpadky.



Možná to vypadá jako maličkost, ale tohle video vypovídá hodně o tom, jaký je Dak Prescott.

I takový komentář se objevil na sociálních sítích poté, co Prescott důsledně dohrál svůj uklízecí manévr. V Americe jeho gesto vzbudilo skoro víc pozornosti než jeho tři touchdowny, které přispěly k vítězství Dallasu 27:17. Video shlédlo na internetu téměř 50 000 lidí.

„Prostě jsem ten koš netrefil. Myslel jsem, že je přímo za mnou. V kelímku bylo trochu ledu, a když jsem ho hodil, nabral rotaci,“ vysvětloval Prescott.

Třiadvacetiletý quarterback si v NFL letos získává jméno především na hřišti. Při zranění hvězdného Tonyho Roma na začátku sezony převzal klíčové místo sestavy Cowboys a hraje skvěle. Dallas z deseti zápasů prohrál jediný a Prescott ve svém nováčkovském ročníku patří mezi kandidáty na cenu pro nejužitečnějšího hráče ligy.

Svým smyslem pro pořádek potěšil i majitele klubu Jerryho Jonese, který je známý svou averzí proti povalujícím se odpadkům na stadionu.

„Takhle to chceme a jsme na to pyšní. Je dobré vidět, že se o to staráme i u laviček,“ uvedl Jones pro dallaské rádio The Fan.

 

Témata: 
Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud