31. července 2015 • 22:02

Golfistka Spilková ani potřetí na British Open neprošla cutem

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Golfistka Klára Spilková si ani při své třetí účasti na majoru British Open nezahraje v závěrečných kolech. Česká hráčka dnes nenavázala na povedené 1. kolo, po kterém byla ve skotském Turnberry na nadějném děleném 14. místě. Druhé kolo zahrála s třinácti ranami nad par a skončila s celkovým skóre +10 na děleném 110. místě daleko za cutem. V čele je po dvou kolech Norka Suzann Pettersenová, která má sedm ran pod par.



První den obešla dvacetiletá Spilkovová s výborným výsledkem 69 ran, ale v pátek netrefila ani jedno birdie, zato přišlo více chyb. Udělala sedm bogey, jedno double bogey a na čtyřparovou šestnáctku dokonce potřebovala o čtyři rány více. Výsledkem bylo dohromady 85 ran, o šestnáct víc než ve čtvrtek.

Poprvé hrála Spilková British Open v roce 2013 a se skóre +5 po dvou kolech neprošla cutem stejně jako loni, kdy měla třináct ran nad par.

Ze Skotska se Spilková přesune domů a příští týden bude od pátku do neděle největší domácí nadějí na české zastávce nejvyššího evropského okruhu LET na turnaji Tipsport Golf Masters, který se hraje v Golf Parku Plzeň Dýšina.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud