30. srpna 2015 • 22:30

Golfista Daly zkolaboval během turnaje, naštěstí je v pořádku

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Americký golfista John Daly zkolaboval na hřišti během menšího turnaj v Jacksonu ve státě Mississippi. Vítěz dvou turnajů kategorie major byl převezen do nemocnice na vyšetření. Zjistilo se, že mu pravděpodobně zkolabovala plíce, ale nejednalo se o nic vážného. Z nemocnice byl záhy propuštěn a ještě dnes se na turnaj vrátil.



Devětačtyřicetiletý Daly měl v horkém počasí problém s dýcháním. "Užíval jsem si to a najednou bum, na týčku 18. jamky jsem se poroučel k zemi. Další věc, co si pamatuji, byla sanitka. Bylo to děsivé," řekl Daly agentuře AP.

Golfistův agent Bud Martin vysvětloval, že golfistu trápily následky starého zranění žebra z roku 2007. Současné potíže souvisely také se zraněnou pravou rukou, kterou měl Daly obvázanou. "Musel jsem trochu změnit svůj švih, abych měl dobrý úchop a lékař říkal, že právě ten upravený pohyb vedl ke kolapsu plíce," vysvětlil Daly.

Vítěz PGA Championship 1991 a British Open z roku 1995 proslul i bouřlivým způsobem života. V minulosti propadl alkoholu a hazardním hrám, podle vlastních slov prosázel v životě v přepočtu přes miliardu korun. Také z této nepříjemnosti se rychle otřepal. Dnes už na terase klubovny pokuřoval a bavil se s ostatními golfisty.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud