2. prosince 2016 • 10:11

Čtyři birdey, pak bída. Fakt hloupé chyby, litoval Woods po návratu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Očekávaný návrat ke golfu po téměř šestnáctiměsíční pauze hodnotil Tiger Woods se smíšenými pocity. Čtyřicetiletý bývalý první hráč světa byl sice nadšený, že ho na Hero World Challenge na Bahamách neomezovaly bolesti zad, na druhou stranu ale litoval několika zbytečných chyb. První kolo zvládl na 73 úderů, tedy jeden nad par, a v osmnáctičlenném startovním poli je předposlední.



"Byl to skvělý pocit zase v těle cítit ten adrenalin. Byla to dlouhá pauza," řekl čtrnáctinásobný vítěz turnajů major, jehož na více než rok vyřadilo několik operací zad. Ve větrném počasí Američan nabídl na začátku záblesky svého talentu a na třetí jamce zapsal první birdie od srpna 2015, pak přidal ještě další tři, na druhé osmičce ale přišla zaváhání - dvě bogey a dvě double bogey.

"Měl jsem skvělý začátek a pak jsem udělal pár opravdu hloupých chyb. Takových, jaké bych normálně neudělal," litoval Woods, jenž se během nucené zdravotní pauzy propadl ve světovém žebříčku na 898. místo. "Dlouho jsem ale nehrál a tohle jsou chyby, které můžu odstranit. Celkově vzato se cítím celkem dobře," dodal.

Ve vedení turnaje je po prvním kole Woodsův krajan J.B. Holmes s bilancí 64 ran.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud