8. srpna 2015 • 19:39

Divočina, Koukal zlomil 4 rakety: Zlatý hattrick bohužel neudělám!

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český squashista Jan Koukal dohrál na turnaji v arménském Jerevanu v semifinále, kde prohrál po boji s turnajovou dvojkou, Egypťanem Mazenem Gamalem 12:14 v pátém setu. Dvaatřicetiletý Koukal tak musí zapomenout na třetí triumf na turnaji v řadě. „Bohužel zlatý hattrick neudělám,“ posteskl si na sociální síti Facobook.



Koukal byl v posledních týdnech ve fantastické fazoně, vyhrál dva turnaje a PSA jej vyhlásila nejlepším hráčem měsíce července. I proto si věřil, že by mohl přidat další triumf. V Jerevanu však dohrál v semifinále. „Byl to divnej zápas. Byl jsem nějak bez šťávy a bojoval hlavně sám se sebou, abych se do toho dostal,“ svěřil se český squashista.

Na kurtu bojoval, soupeři nedaroval jediný balonek a k vidění byla pořádná bitva. „Od čtvrtého setu to chvílemi byl spíš wrestlingový zápas, což se soupeřem o hlavu vyšším nebyl žádný med. Jsem dobitej a v neděli ráno mizím domů,“ ulevil si po zápase.

Pak fanouškům nastínil, jak tvrdá řež ho v semifinále turnaje potkala a v čem viděl problém. „Zdejší skleněný kurt mým raketám asi fakt neseděl. Ještě jsem za rok a půl nezlomil ani jednu mojí samohrajku model Tecnifibre Suprem 125. V tomhle zápase hned čtyři,“ dodal Koukal.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud