18. října 2016 • 15:48

Jasná převaha nepomohla. Jsem strašně moc zklamaný, smutní Běle

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jakub Běle měl v zápase proti Milanu Ďatelinkovi jasnou převahu, nakonec však odcházel z boje jako poražený. "Vlezl jsem do pasti, i to k tomu patří. Musím se poučit z chyb a do dalších zápasů jít zase silnější," smutnil po boji.



Myslíš si, že se tvoje komplikace s vážením pak projevily v samotném boji?
"To shazování na můj výkon podle mě nemělo vliv. Cítil jsem se skvěle, kondice byla výborná a na průběhu zápasu to bylo znát, jel jsem jako stroj."

 V zápase jsi měl opravdu velkou převahu, Milan Ďatelinka byl hodně v defenzivně. Nakonec to nedopadlo, muselo to být velké zklamání..
"Byl jsem smutný, hodně smutný. Ale se svým výkonem jsem spokojený, povedlo se vše, co jsem chtěl. Po celou dobu jsem byl daleko lepší. V tomhle je MMA tak krásný sport. Vlezl jsem do pasti, i to k tomu patří. Musím se poučit z chyb a do dalších zápasů jít zase silnější."

Kde jsi tedy udělal podle svého názoru největší chybu?
"Místo toho, abych od Milana odstoupil a nechával ho vstát, čeho by byl sotva schopný, tak jsem mu zbytečně lezl do guardu a snažil se ho ukončit na zemi. Pak už jen chytl triangl a výborně utáhl."

Fanoušci se opravdu mají na co dívat
Video se připravuje ...


Slovenský tým vede už 2:0, mají opravdu o tolik lepší výběr?
"Ano, to je pravda, Slovensko zatím nad námi vede. Ale podívejte se na ty zápasy. Byli opravdu o tolik lepší? Pokusíme se to zlomit!"

Kdybys měl možnost něco změnit, co bys udělal jinak?
"Ve fightu bych změnil jedině to, co už jsem zmínil. Odstoupit od něj a ukončit ho nahoře. Jinak bych neměnil nic. Při shazování váhy jsem psychicky slabší, to přiznávám, nechám se snadno rozčílit a jsem hodně ve stresu. Avšak jakmile je po vážení, tak jsem nejsebevědomější a nejsoustředěnější lidská zbraň a rozhodit se nenechám."

Pracuješ s někým na psychice?
"Jasně, mám mentálního kouče Karolínu Vavříkovou, která mi pomáhá se soustředěním. Jen na tu váhu a dietu, to jsem jak pes."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud