10. prosince 2015 • 17:10

Češky si na MS užily volný den. Za úspěch se modlily v kostele

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z TAMPERE | Ve středu splnily základní cíl, na MS ve Finsku postoupily do semifinále. Před páteční bitvou o finále proti domácímu výběru si tak české florbalistky mohly užít volný den. Teprve podruhé během šampionátu. Na důležitý zápas ale myslet nepřestaly...



Po vítězném čtvrtfinále se českým florbalistkám spalo dobře. V příjemném hotelu mají navíc klid, obklopují je pouze lesy a jezero. Občas se potkají s Finkami, se kterými ale mají i přes blížící se bitvu výborné vztahy.

Ve čtvrtek se od 11:30 vybrané Češky věnovaly přibližně půl hodiny novinářům, poté zamířily na oběd. Po něm už následoval naplánovaný výlet do centra Tampere, třetího největšího finského města, kde se šampionát hraje.

Jenže semifinálový duel proti domácímu Finsku nelze jen tak vypustit z hlavy. České florbalistky v něm budou jistě potřebovat i kus štěstí. Proto nenechaly nic náhodě a zašly se i s trenéry pomodlit za úspěch do jednoho z kostelů.

Přestože počasí Češkám příliš nepřálo, dobrý pocit z celého šampionátu jim to vzít nemohlo. Všichni už se totiž těší, až vypukne semifinálový duel, který se hraje v pátek od 16:45. České reprezentantky slibují, že do něj dají všechno.

Na florbalové MS ve finském Tampere příliš diváků nechodí, výjimkou jsou zápasy domácího výběru
Na florbalové MS ve finském Tampere příliš diváků nechodí, výjimkou jsou zápasy domácího výběru

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve florbale 2022

Program a výsledky Skupiny Česká nominace

Mistrovství světa ve florbale 2022 proběhne ve dnech 5. - 13. listopadu ve Švýcarsku. Letošní šampionát je čtrnáctý v historii, triumf nakonec obhajují Švédové.

Články odjinud


Články odjinud