7. března 2016 • 22:45

Chodov zdolal florbalisty Sparty 7:6 a vede ve čtvrtfinále 2:0

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Florbalisté Chodova zdolali v druhém zápase čtvrtfinále superligy v pražském derby Spartu 7:6 a vedou v sérii 2:0 na zápasy. Vítěz základní části sice vedl v 18. minutě už 5:1, ale v závěru se strachoval o výhru. Po dvou gólech Chodova dali Patrik Dóža a Michal Strachota, za poražené skóroval dvakrát Kryštof Hartman.



"Prospali jsme první třetinu a pak jsme marně dotahovali. Zápas se musel líbit, místy to bylo nahoru dolů a ve třetí třetině i se zajímavou zápletkou. Těšíme se na domácí odvety," řekl trenér Sparty Jaroslav Berka oficiálním stránkám Českého florbalu.

Sparta dvakrát snížila na rozdíl jediné branky, ale po trefě Jakuba Vrány 54 sekund před koncem Chodov odolal závěrečnému tlaku. "V první třetině jsme se mohli Spartě urvat na větší rozdíl, ale nestalo se tak. Pak jsme se postupně zhoršovali a soupeř naopak rostl. Přes všechny okolnosti je nakonec ale důležité, že máme druhý bod, což rozhodně nebyla samozřejmost," uvedl kouč Chodova David Podhráský.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve florbale 2022

Program a výsledky Skupiny Česká nominace

Mistrovství světa ve florbale 2022 proběhne ve dnech 5. - 13. listopadu ve Švýcarsku. Letošní šampionát je čtrnáctý v historii, triumf nakonec obhajují Švédové.

Články odjinud


Články odjinud