Zdeněk Janda
10. prosince 2016 • 16:20

Češi do toho! Fanoušci dorazili na MS, aby florbalisty hnali za medailí

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z LOTYŠSKA | Speciální letecký charter s fanoušky vypravila florbalová asociace, aby i Češi v národních dresech podpořili národní tým v semifinále s Finy. „Chtěli jsme co nejvíce lidem umožnit, aby byli u toho a kluky povzbudili,“ uvedl Roman Urbář, jenž má v rámci Českého florbalu na starost marketing. Příznivci se v hledišti statečně perou s fandy Suomi, kteří sedí hned vedle...



Mohli se projít po Rize, večer se i případně vydat do některých z místních barů. Ale to hlavní – teď usedli do hlediště Areny Riga, aby podpořili národní tým v boji o postup do finále.

Čeští florbalisté mají na MS v hledišti výbornou podporu
Video se připravuje ...

„Zájemcům jsme kompletně zajistili zájezd včetně vstupenek, ubytování, dopravy i programu. A jako poděkování, že se sem vydali, jsme pro ně připravili i trička. Aby měli v čem fandit,“ uvedl Urbář.

V kotli sedí i některé manželky a přítelkyně hráčů. Atmosféra už je mnohem hlasitější než v základní skupině, kdy v hledišti sedělo jen pár českých fandů. Teď je to celý sektor. Budou u toho i zítra.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve florbale 2022

Program a výsledky Skupiny Česká nominace

Mistrovství světa ve florbale 2022 proběhne ve dnech 5. - 13. listopadu ve Švýcarsku. Letošní šampionát je čtrnáctý v historii, triumf nakonec obhajují Švédové.

Články odjinud


Články odjinud