3. května 2016 • 17:29

Mistrovství veteránů i s mistry světa, Štajnerem a Sieglem

Autor: Jan Pechánek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už tento víkend se odehraje Mistrovství České republiky ve futsalu v kategorii veteránů. Po finále Chance ligy jde o druhou nejsledovanější futsalovou událost v tuzemsku. A dvoudenní turnaj má solidní hráčské obsazení - chybět nebudou například bývalí reprezentační fotbalisté Jiří Štajner a Horst Siegl, či futsaloví bratři Michal a Roman Marešovi.



Největšími hvězdami a také největším tahákem celého mistrovství jsou zřejmě španělský mistr světa z roku 2004 Marcelo Soares a Brazilec Ricardo Camara Sobral, známý jako Cacau. „To jsou asi hlavní hvězdy, které přislíbily účast. Nastoupí ale i spousta bývalých ligových fotbalistů, třeba Patrik Gedeon , Jiří Novotný , nebo Petr Vladyka,“ libuje si nad hvězdným obsazením Lukáš Vobecký, sportovní manažer futsalového klubu Combix Ústí nad Labem, který akci spolupořádá.

Do závěrečné fáze turnaje, která se odehraje v Teplicích tento víkend, se probojovalo celkem dvanáct týmů, které jsou ve třech skupinách. „Hlavním favoritem na celkové vítězství je Chrudim, v jejím dresu se představí spousta výborných hráčů. Slušnou úroveň ale bude mít celý turnaj, všechno jsou to hráči, kteří něco dokázali. I vstupné je přijatelné, za celý den zaplatíte čtyřicet korun, za půlden dokonce jen dvacet,“ dodal Vobecký.

První zápasy celého víkendu se odehrají už v sobotu ráno, samotné finále je v plánu v neděli od 15:00.

SKUPINA A: Veteráni Chrudim, SK Plumbum Hradec Králové, SK Interobal Plzeň, Bosonohy Brno

SKUPINA B: SK Alfa Liberec, RSC Čechie Slaný, Combix Ústí nad Labem, FC Baník Chomutov

SKUPINA C: FC Benago Praha, FC Mikeska Ostrava, Oldstars Kroměříž, FC Delta Real Šumperk

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud