20. března 2015 • 10:10

Drsné bitvy v MMA kleci: podceněný comeback i vyzyvatel pro Vémolu

Autor: frc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Galavečer Bitva roku připomenul dřívější velké osobnosti českého MMA ve váze do 84 kg. Zatímco André Reinders prohrál technickým KO ve 3. kole s neporaženým Italem Alessiem di Chiricem, Petr Ondruš si v hlavním duelu večera dokázal poradit na body s velezkušeným Rusem Dmitrijem Samoljovem.



Ondruš zvítězil ve velkém stylu! Po triumfu navíc veterán českého oktagonu, který v posledních šesti letech dával před MMA přednost i kvůli zraněním thajskému boxu, prohlásil, že by rád změřil síly s jedničkou své kategorie Karlosem Vémolou.

"S výkonem nejsem úplně spokojený, ale myslím, že jsem řadě lidí, kteří mi nevěřili, ukázal, že se pletli," uvedl Ondruš. "Řekl jsem to už dřív a nic se na tom nezměnilo. Zápas s Karlosem je můj cíl, on to ví moc dobře," dodal Ondruš.

Mistr MMA Ondruš: Až porazím Vémolu, můžu skončit!
Video se připravuje ...

Vémola, historicky první Čech se smlouvou v UFC, sledoval jeho dominantní výkon přímo v hledišti. Jenže už před soubojem Ondruše vyzval Itala di Chirica, který předčil Reiderse.

Napínavý duel se otočil v neprospěch domácího borce ve 3. kole sérií úderů. Jelikož se mu comeback po tříleté odmlce nevydařil, je otázkou, zda nešlo o jeho vůbec poslední duel v kariéře.

Reindersovi comeback nevyšel: Podcenil jsem přípravu
Video se připravuje ...

"Soupeř byl lepší, vyhrál zaslouženě. Sice si myslím, že rozhodčí nemusel zápas ukončit, ale vím, že bych prohrál i na body. Bohužel jsem podcenil přípravu, nebyl jsem v nejlepší formě. Teď si musím promyslet, co dál," přiznal Reinders.

Na akci Bitva roku bylo v Praze na Podvinném mlýně k vidění celkem 12 zápasů. Divácky nejatraktivnější souboj svedl Machmud Muradov, který v parádní tvrdé válce porazil KO ve 3. kole Němce Birgelse. Uspěla i velká ženská naděje Magdaléna Šormová, ta vyhrála hned po dvou minutách.

Na akci Bitva roku bylo v Praze na Podvinném mlýně k vidění celkem 12 zápasů
Na akci Bitva roku bylo v Praze na Podvinném mlýně k vidění celkem 12 zápasů

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud