23. listopadu 2015 • 14:10

Praha hostí amatérské MS v MMA. Přijede i legenda Jemeljaněnko

Autor: frc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Naděje MMA z celé planety pod dohledem legendy Fjodora Jemeljaněnka. Přesně tohle uvidí 27. a 28. listopadu pražská aréna na Podvinném mlýně, kde se uskuteční mistrovství světa asociace WMMAA. Přímý přenos můžete sledovat na stanici O2 Sport. 



Fjodor Jemeljaněnko, oblíbenec a vzor mnoha šampionů současnosti. Tento Rus je legendou bojových sportů a podle někoho dokonce nejlepší MMA zápasník všech dob, který byl na vrcholu kariéry neporažený devět let. Jen pár měsíců poté, co bývalý šampion ohlásil comeback po tříleté pauze, zavítá do Prahy jako ambasador na mistrovství světa WMMAA.

Předvedou se mu i Češi, které na domácí akci čeká těžká zkouška proti elitní konkurenci. Celkem národní tým zastoupí sedm bojovníků v sedmi váhových kategoriích. Základ tvoří borci pražského týmu Pro7Sport.

Nejvíc se bude spoléhat na Matúše Juráčka ve velterové váze do 77 kg. Prosadit by se mohla i těžká váha Viktor Pavlíček. V kategorii do 84 kg bude startovat Miroslav Brož, do 93 kg Michal Kotalík. V bantamové váze bude startovat Artur Mykyťenko z pražského PriMMAt Gymu, v kategorii do 65 kg Ondřej Ballada z Kladna a v lehké váze nastoupí Vítězslav Rajnoch z Frýdku-Místku.

Kvalifikační zápasy proběhnou v pátek od 9 hodin, finále v sedmi váhových kategoriích budou součástí galavečera GCF 32, jenž začne v sobotu v 18 hodin. V rámci něj jsou na programu i čtyři profesionální duely české špičky. David Kozma nastoupí proti Marka Bartlovi, Miloše Petráška prověří zkušený veterán David Marcina. Eldar Rafigajev, rodák z Moldávie, se utká se Slovákem Michalem Těššíkem a soupeř se hledá pro Víta Vávru, jemuž se na poslední chvíli zranil soupeř a exšampion GCF Matheus Kuzník.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud