26. listopadu 2015 • 21:30

Machroval až moc... Bojovník MMA dostal nařezáno za DEVĚT vteřin

Autor: jas
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nemachruj a nepředváděj se, pokud na to opravdu nemáš. Jason Solomon, bojovník MMA v kategorii lehké váhy, na toto pravidlo nebral ohled. Za okázalý nástup, po kterém následovala krutá porážka v deváté sekundě, je teď rodák z Dillí terčem posměchu na sociálních sítích.



Krásné dívky, transparenty s jeho jménem, hecování diváků a popichování soupeře – na to už jsme v prostředí klecí a provazů zvyklí. Ale Jason Solomon, 29letý rodák z Dillí se trošku přepočítal.

Po sérii čtyř výher přišlo na řadu namyšlené šeptání do ouška soupeře Amiteshe Chaubeyho, které mělo přesně opačný efekt. Nezastrašil ho, ale vyprovokoval k ještě drtivějšímu výkonu Po devíti sekundách rozhodčí raději ukončil zápas, aby Solomonovi nezůstala z obličeje pouze sekaná.

VIDEO | Podívejte se na devítisekundový masakr

Video ze souboje v rámci indické Super Fight League obletělo svět a Solomonův profil na Facebooku zaplavily výsměšné komentáře od ostatních uživatelů. „Prohra je samozřejmě součástí každého sportu, ale vypadat neuvěřitelně namyšleně před tím, než vás vypráskají takhle rychle, je jiná věc,“ napsal jeden z nich.

Tento, a podobné příspěvky nezůstaly bez odezvy od zesměšněného Solomona. Reagoval jak jinak než arogantně. "Soupeř měl štěstí, jsem takový, jaký jsem, a díky tomu se o mně mluví. Vyhul si ptáka, č*bko," nebral si servítky. Slova „haterů“ by však neměl brát na lehkou váhu. Obzvlášť po takto ponižující porážce.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud