26. listopadu 2015 • 16:00

Jde se do boje! Pudilová vyzve drsnou šampionkou Skandinávie

Autor: mma
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už od čtvrtka se v severošvédské Umee připravuje česká MMA zápasnice Lucie Pudilová. V tomto severském městě, kde je světlo v tomto ročním období jen čtyři hodiny denně, svede největší bitvu v dosavadní kariéře.



V osmihrané kleci se jí postaví několik let neporažená šampionka Skandinávie Lina Akhtar Länsberg. "Soupeřka je to težká, ale v MMA není moc na výběr, tohle je naše cesta, tou jsme se rozhodli jít,", uvedla před sobotním zápasem mladá příbramská bojovnice, jenž se již několik dní se svým trenerém Ladislavem Erdélyim ve Švédsku připravuje.

"Máme za sebou oficiální vážení. Lucka navážila 60,5kg. Limit splnila bez problému. Všem děkujeme za jejich povzbuzování, vážíme si toho," vzkázal z Umey trenér Ladislav Erdélyi.

Pudilová patř k nejvýraznějším zápasnicím v ženském MMA a na zápas se velmi tvrdě připravovala. Pro pohlednou bojovnici je to v krátké době již druhý zahraniční výjezd. V září bojovala ve Finsku, kde dokázala domácí hvězdu porazit. V sobotu se pokusí o druhý severský skalp.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud